Kalendari poetik: Rudyard Kipling (1865 -1936) / Përgatiti materialin Maksim Rakipaj

Rudyard Kipling   Kalendari poetik: Rudyard Kipling (1865 -1936)   Më 30 dhjetor 1865 u lind në Bombej (kur India qe njëra nga kolonitë e shumta britanike), shkrimtari dhe poeti britanik Joseph Rudyard Kipling. Mes veprave të tij numërohen “Libri i xhunglës”, “Kapiteni guximtar”, poezia e famshme “If” (Nëse) etj. Akademia Mbretërore Suedeze i […]

Kalendari poetik: Rudyard Kipling (1865 -1936) / Përgatiti materialin Maksim Rakipaj

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.