Iva Katundi publikon librin me poezi dhe përkthime “Shkruaj…” 

Iva Katundi publikon librin me poezi dhe përkthime « Shkruaj… »    Titulli: Shkruaj… Autore: Iva Katundi ISBN: 9 789928 357908 Shtëpia Botuese: Botimet Jozef     « Dy fjalë »   Me këto faqe që po çel, me këto fjalë të pakta dua të shkoj përtej fasadave, përtej atyre « klisheve » të lexuara sa herë hapni një libër […]

  Iva Katundi publikon librin me poezi dhe përkthime “Shkruaj…” 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.