Kalendari poetik: Federico García Lorca (1898-1936) / Përgatiti materialin Maksim Rakipaj

Federico Garcìa Lorca   Kalendari poetik: Federico García Lorca (1898-1936)   U lind 124 vite më parë, më 5 qershor 1898, Federico del Sagrado Corazón de Jesús García Lorca, poet, dramaturg dhe regjisor teatri spanjoll, i njohur në të gjithë botën botën si poeti Lorka. Më i shquari nga “Brezi 27”. Kurreshtarët le të […]

  Kalendari poetik: Federico García Lorca (1898-1936) / Përgatiti materialin Maksim Rakipaj
Advertisement

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.